42 Day Song Challenge (Quarantine 2020) – Vol. 2

Γεια χαρά σε όλους και όλες σας!

Πώς περνάει η περίοδος του “Μένουμε στο Σπίτι”;

Εγώ εδώ και σχεδόν 1 μήνα που μένω σπίτι, παίζω με τους φίλους μου την πολύ γνωστή και δημοφιλή σε όλους “μουσική πρόκληση”: 30 – DAY SONG CHALLENGE.

Είναι εύκολη, ευχάριστη, αφορά τη μουσική που την αγαπούν όλοι και σε βάζει να σκέφτεσαι κάθε μέρα κι ένα διαφορετικό τραγούδι. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως για ‘μένα και πολύ κόσμο αυτή η καθημερινή συνήθεια είναι απόλυτα διασκεδαστική! Αφήστε που μας κάνει να νιώθουμε ομάδα, βοηθάει να γνωριστούμε καλύτερα με κόσμο που δεν γνωρίζαμε ως τώρα, αλλά και μας μαθαίνει νέα τραγούδια!

Το πρόβλημα ξέρετε πότε προέκυψε; Όταν πολλοί έβλεπαν τις μέρες να λιγοστεύουν και με ρώτησαν: “Τι θα κάνουμε; Θα το ξανά-παίξουμε από την αρχή; Καλά συνηθίσαμε για ένα μήνα αλλά τώρα τι θα κάνουμε;”.

Έφτασαν το ίδιο να με ρωτήσουν πάνω από 2-3 άνθρωποι για να σκεφτώ πως ναι, κάτι πρέπει να γίνει!

Και είπα να προσφέρω μια μικρή λύση στην ανθρωπότητα, αλλά μια μεγάλη χαρά στους φίλους μου! Μέσα σε 40 λεπτά είχα υλοποιήσει την ιδέα μου και τους διαβεβαίωσα όλους πως όχι μόνο το παιχνίδι μετά τις 30 μέρες δε σταματά, αλλά συνεχίζεται ακόμη πιο διασκεδαστικό!

Αφήνω λοιπόν εδώ το νέο, μεγαλύτερο κι ανανεωμένο song – challenge, επιμελημένο από εμένα, για όσους/ες ενδιαφέρονται αυτές τις μέρες να “παίξουν”. Ελπίζω να σας αρέσει και να το βρείτε τόσο ωραίο κι εθιστικό, όσο το βρήκαμε εγώ και η παρέα μου!

Να είστε καλά! Μένουμε σπίτι! Μένουμε ασφαλείς!

Τα φιλιά μου,

Φανή