Ζωγραφική με αριθμούς Vol. 2

Πριν λίγο καιρό σας είχα μιλήσει για το νέο μου χόμπι, τη ζωγραφική με αριθμούς (θα βρείτε άπειρα άρθρα στο διαδίκτυο αν πληκτρολογήσετε “painting by numbers”).

Για ‘μένα η ζωγραφική με αριθμούς είναι ένας μοναδικός τρόπος χαλάρωσης και δημιουργίας. Έχω πει πως παραγγέλνω τα έργα που θέλω να ζωγραφίσω από την ιστοσελίδα https://www.paintingbynumberfactory.com/ Σαφώς και υπάρχουν εκατοντάδες άλλα websites που προσφέρουν παρόμοια έργα προς αγορά, αλλά για ‘μένα είναι από τα φθηνότερα και με μεγάλη ποικιλία που έχω βρει. Σαφέστατα, είστε ελεύθεροι/ες να ψάξετε σε όσες ιστοσελίδες θέλετε και να διαλέξετε τα έργα της αρεσκείας σας και να τα παραγγείλετε απ’ όπου διαλέξετε.

Το έργο που ολοκλήρωσα μόλις χθες προοριζόταν για “γατο-γονείς” και το είχα αγοράσει εξ αρχής ώστε να το ετοιμάσω ως γαμήλιο δώρο για το συγκεκριμένο αγαπημένο μου ζευγάρι! Μου πήρε λίγο παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε και ευτυχώς άρεσε πολύ!

Οι γατούλες στην κουζίνα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, είχαν πολλή λεπτομερειακή δουλειά, πολλές λεπτές γραμμές και μικρά κομμάτια να καλυφθούν. Ναι, αυτό σημαίνει αρκετό χρόνο προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο σας, όμως ειλικρινά όταν έχεις τέτοια υπέροχα χρώματα σε ένα πίνακα, αξίζει κάθε παραπάνω ώρα που θα δώσεις για να φτάσεις πραγματικά να χαζεύεις κάθε σπιθαμή του!

Εγώ θα ομολογήσω πως δεν βαρυγκόμησα τόσο για τις μικρές λεπτομέρειες που χρειάστηκαν την υπομονή μου και τη χρήση του πολύ λεπτού πινέλου, που έρχεται μαζί με τα χρώματα και το αρχικό έργο στο σπίτι σας. Ειλικρινά ζορίστηκα όταν έπρεπε να προσθέσω προς το τέλος τις αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ. Είναι ένα έργο που βασίζεται στην ωραία σύνθεση αυτών των δύο χρωμάτων και πλαισιώνουν μοναδικά τις πολύχρωμες γάτες και τα πλακάκια σε τόνους του μπλε, αλλά ειλικρινά το να βάφεις λευκό και μπεζ πάνω σε ένα ήδη λευκό καμβά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Αλλά και πάλι θα πω ότι όταν μπήκαν αυτά τα δύο χρώματα, το έργο έμοιαζε πραγματικά πολύ πιο εντυπωσιακό.

Ελπίζω οι ιδιοκτήτες του να το απολαύσουν και να το κρεμάσουν σε έναν όμορφο τοίχο ώστε να μην ξεχνάνε – ακόμη περισσότερο – πόσο τους αγαπώ, τους σκέφτομαι και τους εύχομαι τα καλύτερα!

Πάμε για το επόμενο!