2 τηλεοπτικές σειρές για τον Νοέμβριο 2020

Μήνας ερωτικός, μήνας γεμάτος. Πάντα. Με διάφορα. Μήνας αγαπημένος που σημαίνει πολλά για ‘μένα σε προσωπικό επίπεδο. Μήνας σχεδόν πάντα τυχερός.

Ο φετινός Νοέμβριος θα είναι διαφορετικός εξαιτίας των κοινωνικών και μοιραία προσωπικών προκλήσεων που βιώνουμε. Θα κυριαρχήσει ενδεχομένως η εσωστρέφεια, η αναγκαστική ενασχόληση με δραστηριότητες που άλλοτε δε θα ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα και σίγουρα θα έχουμε αρκετές στιγμές βαθιάς σκέψης και περισυλλογής. Όμως μέσα στις τόσες (νέες) προκλήσεις ας μην ξεχάσουμε αυτό: Να πλησιάζουμε όσο γίνεται, όσο μπορούμε, τους ανθρώπους που μας κάνουν χαρούμενους, που είναι η παρέα που επιθυμούμε και να φροντίζουμε να περνάμε τον πολύτιμο χρόνο μας μαζί τους. Με δυο φίλους, μια αγκαλιά, τρεις καλές κουβέντες και μερικά δυνατά γέλια θα περάσει αυτό το περίεργο φθινόπωρο αυτού του πραγματικά σημαδιακού έτους!

Τα φιλιά μου και τις ευχές μου για καλό μήνα!

Φανή

Crash landing on you

Σίγουρα μία από τις πιο καλογυρισμένες τηλεοπτικές σειρές που είδα τα τελευταία χρόνια. Ένας δύσκολος, αλλά πανέμορφος έρωτας, μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, μεταξύ ενός στρατιωτικού και μιας επιχειρηματία που η ζωή δείχνει πως τους θέλει μαζί παρά τις δυσκολίες, παρά τα εμπόδια.

Είναι απ’ αυτές τις σειρές που κολλάς, θες να δεις παρακάτω. Εθίζεσαι και αγαπάς τους ήρωες, συμπάσχεις μαζί τους και συχνά δε μπορείς να συγκρατήσεις κάποια αυθόρμητα δάκρυα!

Αυτή η σειρά μ’ έκανε να συνειδητοποιήσω κάτι που εδώ και καιρό – νομίζω – πίστευα: Για δυο ανθρώπους που αγαπιούνται, πάντα θα υπάρχουν μερικά τετραγωνικά γης σ’ αυτό τον κόσμο για να μπορούν να είναι μαζί και να χαμογελούν. Αρκεί να θελήσουν και οι δυο να πάνε μέχρι το τέλος!

Ήδη έχει ανακοινωθεί πως θα αρχίσουν γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο επεισοδίων! Αυτό για κορεάτικη τηλεοπτική σειρά λέει πολλά, αφού παραδοσιακά η πλειονότητα των κορεάτικων τηλεοπτικών παραγωγών αποτελείται από έναν και μόνο κύκλο επεισοδίων.

Άγριες Μέλισσες

Πρέπει να ήμουν απ’ τους τελευταίους που ξεκίνησαν να βλέπουν τις “Άγριες Μέλισσες” μόλις πριν λίγες μέρες! Ξεκίνησα με χαμηλές προσδοκίες – ας είμαι ειλικρινής – και πλέον δηλώνω ενθουσιασμένη και εξαρτημένη. Ναι, εντάξει, δεν είναι ένα γρήγορο,τύπου αμερικάνικο, με διαρκή δράση σίριαλ στο Netflix όμως είναι μια αξιοπρεπέστατη ηθογραφική και καλαίσθητη σαπουνόπερα που μας δίνει την ευκαιρία να νιώσουμε αβίαστα όμορφα αλλά και ενοχλητικά συναισθήματα, με άλλα λόγια να μεταφερθούμε στο “Διαφάνι” και να νιώσουμε πως είμαστε κι εμείς μέρος της όλης ιστορίας!