Τρεις τηλεοπτικές σειρές για τον Νοέμβριο του 2021

Καλό μήνα & έναν υπέροχο Νοέμβριο να έχουμε! Ο Νοέμβριος έχει μια γοητεία που δε μπορώ να την εξηγήσω και πάντα τον υποδέχομαι με χαρά! Γενικά, έχει υπάρξει διαχρονικά καλός μαζί μου και νομίζω αξίζει να του πω ένα “ευχαριστώ”.

Αυτό το μήνα έρχομαι να σας προτείνω τηλεοπτικές σειρές που αγάπησα, κόλλησα άσχημα μαζί τους και πιστεύω πως ίσως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και σ’ εσάς!

Καλό μήνα & καλή εβδομάδα να έχετε!

Τα φιλιά μου,

Φανή

**************************

Sky Rojo

Η πολλά υποσχόμενη ισπανόφωνη τηλεοπτική σειρά έρχεται με αέρα Τενερίφης! Τρεις γυναίκες καταφέρνουν να ελευθερωθούν μέσα από ένα κύκλωμα εμπόρων λευκής σαρκός – ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης – και στην προσπάθεια τους να φύγουν μακριά, να μην πιαστούν από όσους τις καταδιώκουν μπλέκουν σε ένα σωρό απρόοπτα, σε δύσκολες αλλά και ανεκδιήγητες καταστάσεις. Ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, αποκαλύψεων και συνειδητοποιήσεων, με φόντο τον κόσμο του αγοραίου έρωτα: Εκεί που οι γυναίκες πασχίζουν να κρατήσουν καθαρή την αξιοπρέπεια τους μακριά από τις λερωμένες προθέσεις των αντρών.

Selena: The series

Βασισμένο στην αληθινή ζωή της Μεξικανής τραγουδίστριας Σελίνα και της οικογένειας της, οι οποίοι δόξασαν μοναδικά τη μουσική τεχάνο και δημιούργησαν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες λάτιν μπάντες τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η πορεία μερικών έφηβων μουσικών οι οποίοι κάποτε έκαναν πρόβες στο γκαράζ του σπιτιού τους υπό τις οδηγίες του πατέρα τους κι έφτασαν να τους απονέμονται δεκάδες χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, με διαρκείς βραβεύσεις στο ενεργητικό τους!

Και η Σελίνα, ένα άστρο που έλαμπε από νωρίς και που στη σύντομη πορεία του σε αυτό τον κόσμο, χάρισε με πάθος και ενθουσιασμό τραγούδια, ώστε ο κόσμος να μην την ξεχάσει ποτέ.

Squid Game

Το φαινόμενο του Netflix, η πιο διάσημη νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά μέχρι σήμερα! Πολλοί λένε πως δείχνει το μέλλον μας μέσα στον ακραίο καπιταλισμό, άλλοι γελάνε πικρά γιατί πιστεύουν πως είμαστε ήδη εκεί! Με τις δουλειές μας, με τα χρέη μας, με τις κούφιες επενδύσεις μας. Δε θα πω πολλά, γιατί αξίζει να το δείτε χωρίς να είστε πολύ υποψιασμένοι (όπως εγώ!). Σας υπόσχομαι πως θα αιφνιδιαστείτε, θα φρικάρετε, θα “κοψοχολιαστείτε” που έλεγε και η γιαγιά μου, θα στενοχωρηθείτε, αλλά και κάποτε θα γελάσετε! Σίγουρα θα προβληματιστείτε για τη ζωή σας, για τις ζωές όλων μας. Πού είμαστε ως άνθρωποι και ως κοινωνία; Και το κυριότερο: Εσείς τι θα κάνατε αν είχατε τη δυνατότητα να παίξετε Squid Game?